Eén van de meest opvallende en kleine domeinen in Montalcino is het domein van de familie Härri. Pablo Härri uit Zwitserland en Claudia Ferrero uit Piemonte kwamen in het begin van de jaren 80 aan Montalcino. Zij ontmoetten elkaar tijdens hun werk op een groot wijnlandgoed in Montalcino. Van het één kwam het ander. Allereerst de 3 dochters: Silvia, Giulia en Pepita. Tegelijkertijd kochten zij een huis in Podera Pascena, in het zuidelijke gedeelte van de Montalcino-appellatie. Hier begon in 2009 de geschiedenis van dit kleine wijnhuis.
Fruitige wijn met duidelijk de tonen van Sangiovese als zwarte en zure kersen, bramen en specerijen. Frisse wijn met lange afdronk. Montalcino (Siena), Sant'Angelo in Colle. Heuvelachtig landschap op ongeveer 250m hoogte. De bodem is rijk aan klei en niet heel vruchtbaar. De aanplant is 4600 stokken per ha. Na een schilinweking van 15 dagen op temperatuurgecontroleerde roestvrijstalen vaten, volgt de gisting. De opvoeding van een jaar is deels op houten vaten en deels op rvs.
Minimum afname
per 1 fles